Donatie Spin for Life Vlaardingen

19 februari, 2021

Spin for Life in Vlaardingen is een event dat al jarenlang georganiseerd wordt in Vlaardingen. Het mooie event kon helaas in 2020 niet doorgaan. Desondanks kregen we als stichting onlangs een prachtige donatie van € 52.500!

 

Leontine Heisen: "Uit de grond van mijn Villa Joep hart wil ik iedereen, natuurlijk mede namens het bestuur en alle Villa Joep-vrijwilligers, bedanken voor de prachtige donatie die wij van jullie hebben ontvangen. Een donatie waar jullie liever heel hard voor hadden gefietst en waarvoor wij jullie graag aangemoedigd hadden in Vlaardingen. Dat wij - na het cancellen van het mooiste door jullie georganiseerd Villa Joep-event van het jaar - toch deze prachtige donatie ontvingen, heeft ons enorm verrast."
 

Onderzoek kan door blijven gaan

Het onderzoek naar neuroblastoom kan mede dankzij dergelijke donaties doorgaan! Spin for Life Vlaardingen zorgt al vele jaren voor een prachtige en substantiële jaarlijkse donatie. Daarnaast zorgt dit jaarlijkse event voor een hartverwarmende verbinding tussen de deelnemers, ouders die met neuroblastoom in aanraking zijn (geweest), artsen en onderzoekers. We missen dat heel erg. Leontine: "Laten we hopen op betere tijden en in de tussentijd gezond blijven. Dat is wat ik jullie en jullie naasten, van harte toewens."

 

Spin for Life 2021

Achter de schermen zijn de vrijwilligers achter Spin for Life Vlaardingen aan het nadenken over hoe ze de editie 2021 op een passende manier kunnen organiseren.