Seven steunt Villa Joep via eigen kledinglijn

24 maart, 2021

Seven van twaalf is met recht een bijzondere jongen. Ondanks de therapieën en chemokuren die heftig ingrijpen in zijn nog jonge leven, ziet hij kans om geld in te zamelen voor Villa Joep. Hij maakt bijzondere prints voor zijn eigen kledinglijn en verkoopt ze via zijn webshop. Onlangs overhandigde hij Villa Joep een cheque van € 10.000.

Wat doe je als je 11 bent en te horen krijgt dat je een tumor in je buik hebt: neuroblastoom? Seven kiest ervoor om te gaan doen wat hij altijd al wilde: zijn eigen kledinglijn ontwerpen. Vorig jaar startte voor Seven het zware en lange behandeltraject. Hij is er echter van overtuigd: “Ik ga vechten en overwinnen. Mijn motto is ‘No Time To Die’.”

 

Behandeling thuis

Inmiddels is Seven 12 en heeft hij vele ziekenhuisopnames met chemo’s en bestralingen achter de rug. De berichten zijn voorzichtig positief. Tussen alle behandelingen door is hij inderdaad zijn eigen kledinglijn gaan ontwerpen én verkopen! Seven heeft ervoor gekozen om met de verkoop van zijn kleding Villa Joep te steunen en daarmee het onderzoek naar neuroblastoom. Afgelopen maand nodigde Seven ons uit om een cheque in ontvangst te nemen. Seven, zijn ouders Jordy en Esther en zusje Khloë heten Leontine Heisen (oprichtster van Villa Joep) van harte welkom bij hem thuis. Momenteel zit Seven in de immuno-behandeling. En, omdat het relatief goed gaat, mag hij deze thuis verder afmaken. Geweldig! Temeer omdat kinderen met neuroblastoom enkele jaren geleden nog naar Amerika moesten voor deze behandeling. Wat een mooie ontwikkeling is dat toch.

 

Jonge ondernemer

Daar zit hij… Tasje met de immuno naast zich, vertellend over zíjn bedrijfje. Het begon met hoodies met z’n ‘gewone’ logo. Inmiddels heeft Seven verschillende nieuwe ontwerpen gemaakt én gedrukt. Samen met z’n ouders zorgt Seven er zélf voor dat de bestelde hoodies gedrukt en uiteindelijk verzonden worden. Een heel proces waar de nodige tijd in gaat zitten. We zien een jonge ondernemer, gesteund door zijn ouders, die we van harte een gezonde toekomst wensen!

Nadat Seven aan Leontine z’n eigen werkkamer heeft laten zien en de processen heeft uitgelegd komt hij met een geweldig mooie cheque van € 10.000. Een fantastisch bedrag dat we volledig kunnen besteden aan het onderzoek naar neuroblastoom. Ondanks de zware behandelingen, de opnames en vermoeidheid ging Seven door en heeft hij zich keihard ingezet voor Villa Joep. Met een grote glimlach kan hij nu deze geweldige donatie doen! Zoals hij zelf zegt: ‘No time to die’
 
Maar … Seven is nog niet klaar. Niet met de behandeling en niet met de verkoop van zijn eigen kledinglijn en daarmee is hij ook nog niet klaar met de steun aan Villa Joep. Zijn bedrijf draait volop, nieuwe ontwerpen worden gemaakt en zijn te vinden in zijn webshop: 247seven.nl.