Kensi (8 jr) doneert € 3.200 aan Villa Joep

06 april, 2021

Hailey, het zusje van Kensi, had neuroblastoom. Ze was 2 jaar toen dit ontdekt werd. In eerst instantie sloegen de chemo's goed aan, maar helaas bleek in augustus 2020 dat genezing niet meer mogelijk was. In november 2020 is Hailey overleden. Zij werd slechts 4 jaar. 

Kensi (8 jaar) wilde heel graag iets doen om neuroblastoom de wereld uit te helpen. Ze kwam in actie voor Villa Joep. Kensi: "Ik weet dus dat het heel belangrijk is dat er meer geld voor onderzoek komt omdat er nog teveel kinderen aan overlijden. Ik heb Hailey meer dan 1,5 jaar lang zien vechten tegen deze vreselijke ziekte en het leek goed te gaan, we konden weer samen spelen en verstoppertje spelen, maar toch verloor ze de strijd tegen de kankercellen. Ik dan dus nooit meer samen spelen en ben voor altijd mijn zusje kwijt. Daarom wilde ik deze actie opstarten zodat andere kinderen wel beter mogen worden."

Kensi maakte van loomstiekjes armbandjes en heeft onder andere daarmee het geweldig bedrag van € 3.200 opgehaald. Een fantastische en bijzondere actie van de zo jonge Kensi. Het geld dat ze opgehaald heeft wordt gegeven aan de onderzoekers die op zoek zijn naar medicijnen om kinderen met neuroblastoom te genezen.