Kooijman Automotive partner Villa Joep

15 april, 2021

Robin Kooijman - van Kooijman Automotive - nam onlangs contact op met Villa Joep. Robin kwam in aanraking met onze stichting via Autobedrijf Broeksema uit Enschede. Autobedrijf Broeksema verkoopt onze Villa Joep knuffels en Robin komt met regelmaat deze knuffels die hij vervolgens weggaf aan kinderen in zijn omgeving of aan klanten. 

Villa Joep inspireerde Robin dusdanig dat hij besloot partner te worden. “We willen als Kooijman Automotive graag een constante bijdrage leveren aan het werk van Villa Joep. Dit doen we door periodieke aandacht in ons magazine Garagenieuws.nl én de olifantjes actie. De dozen met olifantenknuffels staan klaar…”

 

Olifantjes actie

Kinderen kunnen een mooie tekening opsturen en de leukste en origineelste inzendingen worden namens Kooijman Automotive beloond met een heerlijk zachte Villa Joep knuffel. En als de kinderen bij de tekening hun droomwens zetten, lopen ze ook nog eens kans dat zelfs die werkelijkheid wordt. 

 

Eerste exemplaar Garagenieuws.nl

Het eerste exemplaar van het magazine Garagenieuws.nl is onlangs verschenen. Naast heel veel andere mooie artikelen, staat er ook een artikel in over Villa Joep én de olifantjes actie.

 

Garagenieuws.nl