Stappen voor Villa Joep

19 mei, 2021

Ieder jaar organiseert Stichting Sports for Life Vlaardingen het Spin For Life Vlaardingen evenement om geld in te zamelen voor Villa Joep. Dit jaar vindt dit evenement door Covid in een andere vorm plaats. Op donderdag 20 mei a.s. start ‘Niet trappen, maar stappen’. Tot en met 6 juni lopen de deelnemers 150.000 stappen om zo de virtuele route te lopen van Vlaardingen naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

 

Team Fiene

Marije en FieneEén van de deelnemers van dit event is Marije Kaasschieter. In juli 2020 werd bij haar dochter Fiene neuroblastoom vastgesteld. Hun wereld stond stil. Bijna een jaar later komt het einde van de behandelingen langzaam in zicht. Fiene heeft 6 weken met chemo, een grote operatie, een hoge dosis chemo en 20 bestralingen achter de rug. Op dit moment krijgt Fiene immunotherapie.

Marije: "We vechten door en hebben alle vertrouwen in een goede uitkomst voor ons meisje. Maar het blijft spannend en er overlijden veel te veel kinderen aan deze agressieve vorm van kanker. Onderzoek is zo hard nodig!! Daarom loop ik 150.000 stappen. Voor Fiene en alle andere kanjers die te maken hebben of krijgen met neuroblastoom."


Iedereen kan meedoen

Iedereen kan meedoen met ‘Niet trappen, maar stappen’. Inschrijven kan tot en met de laatste dag van de actie (6 juni a.s.), maar het bijhouden van stappen is makkelijker als je eerder inschrijft. Op de website van Spin for Life Vlaardingen staat meer informatie over de actie, kunnen deelnemers worden gesponsord of kan een directe donatie worden gedaan.

Wil jij vanaf de geboortedag van Joep ook in beweging komen voor Villa Joep? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via www.spinforlifevlaardingen.nl