Obstakel Race voor Villa Joep

16 oktober, 2021

Op zondag 24 oktober a.s. organiseert De Bootcamper een obstakel race voor jong en oud. Er worden gave hindernissen uitgezet en het evenement is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van De Bootcamper. Met deze obstakel race wordt geld opgehaald voor stichting Villa Joep.

Eén van de bootcamperleden heeft in april jl. haar dochtertje Sarah verloren. Sarah was acht maanden toen bleek dat ze ernstig ziek was, zij had neuroblastoom. Anderhalf jaar lang heeft Sarah alle behandelingen ondergaan. Ze kreeg zes zware chemo's, operaties, een high dose chemo, 20 bestralingen en 3 (van de 5) rondes immunotherapie.

Helaas keerde de ziekte net voor het einde van het hele behandelingstraject terug. Een tweede behandelingstraject werd ingezet maar deze sloeg niet aan. Voor Sarah was geen behandeling meer mogelijk. Zij overleed een maand na haar tweede verjaardag.

Om ervoor te zorgen dat de genezingskansen van kinderen met neuroblastoom verbeteren, heeft De Bootcamper dit evenement georganiseerd.


Meedoen?

Leden van de Bootcamper kunnen zich aanmelden via de app, niet-leden kunnen zich via https://bootcamper.nl voor een 'proeftraining'. 

Deelnemers kunnen 5 euro (of meer) doneren via de doneerknop of geld meenemen bij de obstakelrace. Natuurlijk mag je ook als je niet meedoet doneren :-). Het gedoneerde bedrag gaat 100% naar het onderzoek naar Neuroblastoom.

Locatie: Park Assumburg in Heemskerk 

Tijd: vanaf 9:30 uur