Drie teams beklommen de Ventoux voor Villa Joep

22 december, 2021

Villa Joep was afgelopen jaar één van de lokale goede doelen van Stichting Mont Ventoux. Op 2 en 3 september 2021 beklommen ruim 600 mannen en vrouwen de Mont Ventoux waaronder drie teams die specifiek geld inzamelden voor Villa Joep.

 

Donatie Mont VentouxDe teams ‘Fietsen voor Vera maar tegen kanker’, 'Tour de Toekomst’ en ‘Bike-Friends-Fun’ gingen alle met hun eigen verhaal en motivatie de Mont Ventoux op. Voorafgaand aan de beklimming organiseerden zij allerlei acties gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Joep.

Vorige maand namen Villa Joep-oprichtster Leontine Heisen en voorzitter Maurice Boogerd de cheque in ontvangst. De drie teams hebben het prachtige bedrag van maar liefst € 26.195 opgehaald. Wij zijn hen uiteraard ontzettend dankbaar. Drie teams, drie verschillende verhalen, één doel: neuroblastoom de wereld uit!

 

Inschrijving 2022

Ook in 2022 kun je voor Villa Joep de Mont Ventoux op. Donderdag 1 en vrijdag 2 september staat het event gepland en je kunt je nu al inschrijven op de site 'grootverzettegenkanker.nl'. Van het door jou opgehaalde sponsorbedrag gaat 50% naar KWF. Daarnaast kun je kiezen voor een zogenaamd 'lokaal goed doel'. Villa Joep is één van die lokale goede doelen. Kies je voor Villa Joep? Dan gaat 50% van het door jou opgehaalde sponsorbedrag naar Villa Joep.