'Niet trappen, maar stappen' met Spin for Life Vlaardingen

25 maart, 2022

Ook dit jaar gaan we ‘niet trappen, maar stappen’ met Spin for Life voor Villa Joep!
Na het succesvolle ‘Niet trappen, maar stappen’ waarmee afgelopen jaar €47.000 aan donaties opgehaald is, keert het evenement in 2022 terug!

Ook dit jaar wordt er weer ‘Niet trappen, maar stappen’ georganiseerd door Spinforlife Vlaardingen omdat de jaarlijkse spinningmarathon helaas ook in 2022 niet doorgaat. Vorig jaar ontvingen we na de eerste editie van ‘Niet trappen, maar stappen’ een prachtige donatie van ruim €47.000. Hoe mooi zou het zijn om ook in 2022 zo’n mooi bedrag op te halen voor Villa Joep?. 


De tweede editie van ‘Niet trappen, maar stappen’ duurt 4 weken. Er wordt gestart op vrijdag 20 mei - de geboortedag van Joep, de naamgever van Stichting Villa Joep - en we eindigen op zondag 19 juni, de laatste dag van de International Neuroblastoma awareness week. Tijdens deze periode hou je bij hoeveel stappen je elke dag zet en loop je de vernieuwde virtuele Villa Joep-route. De virtuele route start in Vlaardingen, bij Sporthal Holy en eindigt na 150 kilometer bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. 


Doe je mee? Dat kan individueel maar ook als team. Doe samen met familie, vrienden, collega's of kennissen mee met deze tweede editie van Niet trappen, maar stappen. Na  je inschrijving kun je een team toevoegen. Ga samen op pad (of juist niet...) 


Wie uit jouw team loopt als eerste de hele virtuele Villa Joep-route en wie haalt het meeste geld op? Check de website van Spin for Life en schrijf je in voor slechts € 10 per persoon.