Donatie van DSC Challenge 4Life

10 juli, 2022

Stichting DSC Challenge 4Life heeft vorige maand een fantastisch driedaags evenement georganiseerd waarbij er geld opgehaald werd voor het goede doel: onderzoek naar kanker. Villa Joep was één van de gekozen goede doelen. Onze vrijwilliger Dirk Geerts mocht op de laatste avond van het evenement een cheque van maar liefst € 22.514 in ontvangst nemen. 

 

In het weekend van 10 tot en met 12 juni jl. werd door DSC Challenge 4Life een evenement georganiseerd waarbij door alle voetbalteams zoveel mogelijk geld opgehaald werd voor zorgvuldig gekozen goede doelen die zich inzetten voor onderzoek naar kanker. Naast de minimaal 40 gespeelde voetbalwedstrijden waren er meerdere activiteiten voor jong en oud, zoals een glazenhuis met DJ’s, Frühshoppen, kinderactiviteiten, muziek en entertainment. Het bijzondere van het evenement was dat het programma grotendeels ingevuld werd door inwoners uit Kerkdriel en directe omgeving.

 

Goede doelen

Donatie DSC Challenge 4LifeVoorzitter Ad van Alebeek van DSC Challenge 4Life is bijzonder trots op zijn team. Het is uiteindelijk een geweldig mooi en geslaagd evenement geworden, zowel organisatorisch als financieel. Hij hoopt dat de goede doelen met deze mooie donatie weer een positieve stap kunnen zetten in hun verdere ontwikkeling en onderzoeken naar kanker. Naast Villa Joep mochten ook Stichting Support Casper en Stichting Ruby and Rose een prachtige cheque in ontvangst nemen.