Froukje de Both draagt een 'Joepie'

23 juni, 2020

Froukje de Both draagt het 'Joepie'-armbandje dat door Feetjes is ontwikkeld en waarvan de opbrengst deels gedoneerd wordt aan Villa Joep! 

 

Froukje de Both draagt een 'Joepie'Feetjes maakt met veel enthousiasme super leuke, handgemaakte (geboorte)cadeautjes. Toen in hun omgeving een kindje op slechts 2-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van neuroblastoom, besloot Feetjes dat zij zich ook in wilde gaan zetten voor Villa Joep. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Joepies

In april 2019 ontwikkelde Feetjes de zogenaamde 'Joepies': een armbandje met de mascotte van Villa Joep eraan. Een deel van de opbrengst van deze armbandjes wordt gedoneerd aan Stichting Villa Joep. Koop je een armbandje voor € 3,25, dan steun je het onderzoek naar neuroblastoom. Froukje de Both draagt een Joepie en steunt daarmee Villa Joep. 

 

Wil je ook een 'Joepie'?

Je kunt je bestelling mailen naar feetjeswithlove@gmail.com en zij maken je bestelling in orde. Geef wel even aan of je kinderarmbandje wil of liever de volwassen armband. De verzendkosten zijn €2,50, maar heb je een grotere bestelling wat verzonden moet worden, dan wordt het een brievenbuspakket en kost verzenden €4,25.