Gigantische opbrengst Zandvoort Circuit Run

28 april, 2024

Op zondag 24 maart jl. was de Zandvoort Circuit Run. We kijken terug op een ontzettend geslaagde dag waarbij ruim 150 lopers - waaronder meer dan 30 kinderen - zich keihard hebben ingezet om geld op te halen voor het onderzoek naar neuroblastoom. 

Op maandag 22 april jl. werd - tijdens een bijeenkomst van Rotary Club Zandvoort - bekend gemaakt welk bedrag er uiteindelijk opgehaald is met de Zandvoort Circuit Run. Onze vrijwilligers Paulien Eikens, Saskia Kenselaar en Leontine Heisen mochten deze avond een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 38.367. We zijn dankbaar met deze geweldige donatie waarvan iedere euro daadwerkelijk wordt besteed aan het onderzoek.

 

Woord van dank

We danken alle lopers, sponsoren, donateurs, vrijwilligers en allen die een bijdrage hebben geleverd heel hartelijk voor hun inzet en positieve bijdrage om het onderzoek naar neuroblastoom te steunen.

Een speciaal woord van dank aan degenen die deze dag mogelijk hebben gemaakt:

  • Fietszijspan.nl
  • Rotary Zandvoort
  • Le Champion
  • Intersettle
  • Jumbo Kruisweg Haarlem
  • Reggeborgh Marathonteam 

 

Zandvoort Circuit Run 2025

De volgende editie van de Zandvoort Circuit Run staat al gepland: zondag 30 maart 2025. Noteer deze datum in de agenda en doe volgend jaar (weer) mee aan dit geweldige familie-event!

 

Fotoalbum 2024

Tijdens de Zandvoort Circuit Run zijn er door verschillende mensen foto's gemaakt. Zie onderstaand het fotoalbum: