Arjan Koop

Actief sinds juni 2016
Functie Bestuurslid | Penningmeester Verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en Middelen

 

Waarom heb je ervoor gekozen je in te zetten voor Villa Joep?

Mijn nichtje Lieke heeft geleden aan Neuroblastoom en meer dan een jaar keihard moeten vechten voor haar leven. Dat maakt natuurlijk indruk en daarop heb ik besloten om de strijd van Villa Joep ook een beetje de mijne te maken. 

 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Villa Joep?

Toen Lieke neuroblastoom kreeg en je gaat googelen, kom je al snel op de website van Villajoep terecht. Dit was en is de enige stichting die volledig gericht is op het genezen van neuroblastoom. Daarnaast biedt Villa Joep ook veel informatie en steun voor families van patientjes.

 

Waar ben je trots op binnen je activiteiten voor Villa Joep?

Villa joep is geboren uit een opwelling van de ouders van Joep om neuroblastoom de wereld uit te helpen. Opgericht uit boosheid dat er bijna geen onderzoek plaatsvond naar neuroblastoom, en de overlevingskans van kinderen bijna nihil was. We bestaan inmiddels meer dan 15 jaar, enkel steunend op vrijwilligers en particulieren/bedrijven die ons een warm hart toedragen. Elke ingezamelde euro gaat naar neuroblastoom onderzoek. Ik ben er trots op dat we Villa Joep hebben weten uit te bouwen tot een stichting die structureel en doelgericht impact maakt op onderzoek naar neuroblastoom, en dit zonder kosten te maken. Villa Joep is een unieke stichting!  
  

Terug naar alle vrijwilligers