Hans Vos

Actief sinds 2014
Functie Regio-coördinator Gelderland

Als regio-coördinator Gelderland ben ik de contactpersoon voor de meeste acties in het gebied rondom mijn woonplaats Huissen (bij Arnhem). Maar ‘Gelderland’ is bij Villa Joep vaak wat groter dan wat op de kaart wordt weergegeven. Zo had ik vorig jaar mooie projecten in Venlo, Zwolle en Heeswijk-Dinther. Dus als het nodig is blijkt Gelderland ook in Limburg, Overijssel en Brabant te liggen ;-)

 

Waarom heb je ervoor gekozen je in te zetten voor Villa Joep?

In het voorjaar van 2014 kon ik met pensioen. In de zomer had ik van alles te doen (huis, tuin, motor rijden, golf), maar de eerste winter was wel even wennen. In de zomer van 2014 bleek dat ons kleinkind Mare een neuroblastoomkindje was. Ik had nog nooit van neuroblastoom gehoord, noch van Villa Joep.

 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Villa Joep?

Toen mijn dochter, de moeder van Mare, mij in de winter van 2014 / 2015 informeerde over functie van vrijwilliger voor fondsenwerving bij Villa Joep was het contact snel gelegd en kon ik in 2015 meteen aan de slag.

 

Waar ben je trots op binnen je activiteiten voor Villa Joep?

Trots zijn op jezelf is niet de insteek, maar het geeft wel veel voldoening als je projecten mag begeleiden die een substantieel bedrag voor Villa Joep opleveren. Ook leert de ervaring dat vele kleine bedragen uiteindelijk toch weer een groot bedrag maken. Geduld is een schone zaak, ook hier. Je weet dan dat je hiermee het onderzoek naar neuroblastoom een klein stapje verder kan brengen, een stapje dichter bij de realisatie van hét doel van VillaJoep: neuroblastoom de wereld uit. 

 

Terug naar alle vrijwilligers