Dam tot Dam Weekend

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van pure blijdschap, opluchting en trots na de finish van de Damloop by Night of de Dam tot Damloop?
Het Dam tot Dam Weekend is het grootste sportieve weekend van Nederland en het gaat in 2021 door! Het belooft legendarischer te worden dan ooit!

 

Loop je met ons mee?

Wil je dit Dam tot Dam Weekend niet missen? Loop dan mee met en voor Villa Joep op zaterdag 18 september a.s. tijdens de Damloop by Night (5 Engelse Mijl) en/of op zondag 19 september a.s. tijdens de Dam tot Damloop (10 Engelse Mijl). Haal minimaal € 150,- sponsorgeld op per persoon (per event) en ontvang een gratis startbewijs.

 

Sponsorgeld voor onderzoek

Het sponsorgeld dat door jou word opgehaald, wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom. Daardoor komen we steeds een stapje dichter bij onze droom: álle kinderen met neuroblastoom moeten kunnen genezen. Wij vinden het fantastisch als jij daar een bijdrage aan wilt leveren. Meedoen met de Damloop by Night of de Dam tot Damloop brengt genezing weer een stapje dichterbij. Loop je met ons mee?

 

Direct inschrijven voor de Damloop by Night

Direct inschrijven voor de Dam tot Damloop

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het Dam tot Dam Weekend voor Villa Joep? Stuur een e-mail naar onze vrijwilliger Nelleke de Witte (nellekedewitte@villajoep.nl).