Dam tot Dam Weekend

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van opluchting, trots en voldoening na de finish van de Damloop by Night of de Dam tot Damloop? Ga de uitdaging aan en loop tijdens dit iconische hardloop evenement mee en haal daarmee geld op voor het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. 

Laat je door vrienden, familie, buren en kennissen sponsoren. Iedere donatie helpt mee om een medicijn te vinden waardoor kinderen met neuroblastoom kunnen genezen! Het sponsorgeld dat door jou wordt opgehaald, besteden we volledig aan het onderzoek naar neuroblastoom. Daardoor komen we steeds een stapje dichter bij onze droom: álle kinderen moeten kunnen genezen van neuroblastoom. Helaas zijn we er nog niet. Het onderzoek móet dus door blijven gaan.

Wij zouden het fantastisch vinden als jij daar een bijdrage aan wilt leveren. Meedoen met de Damloop by Night of de Dam tot Damloop brengt genezing weer een stapje dichterbij. 
 
Haal minimaal € 150,- sponsorgeld op per persoon (per event) en ontvang een gratis startbewijs. 

 

Ja, ik meld me nú aan voor de Dam tot Damloop op zondag 18 september 2022 (10 Engelse Mijl)  

Ja, ik meld me nú aan voor de Damloop by Night op zaterdag 17 september 2022 (5 Engelse Mijl)

 

Meer informatie

Wil je hier meer informatie over, of heb je andere vragen? Stuur een e-mail naar onze vrijwilliger Nelleke de Witte (nellekedewitte@villajoep.nl).