Floor Beuze

Floor is op 8 november 2011 geboren samen met haar tweelingzusje Roos. Toen Floor 4,5 jaar was is bij haar het syndroom van Turner ontdekt. Ze is geboren met 1 nier en een anders werkende aortaklep. Desondanks kon ze een normaal leven leiden en had ze geen last van haar syndroom.

 

Toen Floor in de zomer van 2019 pijn in haar zij kreeg (aan de kant waar geen nier zit) waren we niet zo ongerust en dachten we dat bijvoorbeeld haar milt iets verschoven was omdat daar meer ruimte zit. Toen we de controle echo kregen werd ons verteld dat er in haar buik een massa van 10 cm zat! Daarop zijn de onderzoeken gestart in het Prinses Máxima Centrum. Helaas kregen we op 12 september 2019 de diagnose Neuroblastoom stadium 4 met meerdere uitzaaiingen waaronder in haar schedel, knieën en buik.

Meteen werd er een plan gemaakt. 6 chemokuren, een operatie, een hoge dosiskuur (tijdens de eerste 'Corona-lockdown' hebben we 5 weken samen met Floor in het Máxima gelegen), 20 bestralingen, 5 immunokuren, weer 6 chemotabletkuren en nog weer 10 hoge dosis bestralingen.

Het was een mega pittig traject van precies 2 jaar, maar onze dapper meid heeft het gered!! Op 19 oktober 2021 heeft ze haar bloemenkraal in ontvangst mogen nemen. Wat zijn we trots op haar en op ons hele gezin!

 

Fenny Beuze
Januari 2022

 

Floor Beuze

 

Terug naar alle Helden