Kimberley van de Giessen

Na de geboorte van onze 2 zoons werd er op 22 augustus 2001 een dochter geboren we waren dol gelukkig. Bij onze dochter Kimberly werd in november 2002 een neuroblastoom stadium 4 ontdekt met uitzaaiingen in borstholte, longen en beenmerg ze was toen 15 maanden oud. Ze zou 8 chemokuren krijgen maar naar de tweede chemokuur werd ze zo ziek dat ze op het I.C belande ,alles werd stop gezet en nadat ze opknapte moest ze alsnog 8 chemokuren krijgen. Ze heeft veel complicaties gehad en gevochten voor haar leven.

 

Daarna de operatie en stamceltransplantatie + hoge dosis chemokuur wat ontzettend zwaar is geweest. Ze heeft bijna het hele half jaar in het ziekenhuis door gebracht maar op 10 juni 2003 mocht ze het ziekenhuis verlaten. Ze knapte langzaam op en het bleef een ontzettende spannende tijd omdat de diagnose zo slecht was. Onze wereld stortte opnieuw in toen we 2 jaar later te horen kregen dat na onderzoek haar urine niet goed was maar naar verder onderzoek was er in Amsterdam iets niet goed gegaan en het was loos alarm.

We zijn nu bijna 9 jaar verder en het is een pracht meid geworden waar we iedere dag nog trots op zijn. Het is onze heldin omdat ze op zo'n jonge leeftijd al zoveel heeft moeten doorstaan wat niet te bevatten is. We kunnen gelukkig nog iedere dag van haar genieten en dat doen we zeker. We hopen hiermee andere ouders die nog in de behandeling zitten hoop te geven dat het ook goed kan aflopen.

 

Corné en Wilma van de Giessen
Oktober 2011

 

Kimberley van der Giessen

 

Terug naar alle Helden