Fantastische donatie VNOM

22 juli, 2020

Begin 2020 liet VNOM ons weten dat zij de Rotterdamse Marathon zouden gaan lopen, met Villa Joep als goed doel! Fantastisch om te horen dat VNOM zich sportief in wil zetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Een mooie actie, maar de reden was erg verdrietig. Ook VNOM werd namelijk van heel dichtbij geconfronteerd met neuroblastoom.

 

VNOM Marathon

In de aanloop naar de marathon vielen de plannen behoorlijk in het water. Wereldwijd had men namelijk te dealen met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Zo ook de Rotterdamse Marathon. De marathon werd verplaatst naar oktober dit jaar. Wachten tot oktober was voor VNOM geen optie. Zij bedachten een alternatief en organiseerden de VNOM Marathon. Op vrijdag 10 juli jl. was het zover, het sportieve evenement voor Villa Joep vond plaats!

 

Olivia overhandigt cheque 

Vanuit Villa Joep reisden onze vrijwilligers Leontine, Ernest en Carla af naar Rotterdam. De lopers startten in kleine groepjes met een tof shirt aan. Ook de trouwste supporter Olivia was erbij. Vol trots liep zij onder de prachtige ballonnenboog door. Ontzettend moedig van haar. Uiteindelijk werd de cheque met de fantastische opbrengst van € 25.000 door Olivia zelf overhandigd. Een kippenvelmoment, zo bijzonder.

Olivia en het team van VNOM, namens iedereen die betrokken is bij Villa Joep: hartelijk bedankt voor deze fantastische, bijzondere en sportieve bijdrage.