ACA Fashion Software maakt meters

07 september, 2020

Medewerkers van ACA Fashion Software uit Eindhoven maken in september meters voor Villa Joep. Toen neuroblastoom ineens heel erg dichtbij kwam, besloten de medewerkers tot actie over te gaan.

 

“De aanleiding hiervoor is dat we van heel dichtbij zijn geconfronteerd met deze ziekte”, vertelt Daisy Martens die de actie coördineert. Eerder dit jaar is de 13-jarige dochter Vera van onze Managing Director Dennis Coort gediagnosticeerd met neuroblastoom fase 4. Om haar en haar lotgenootjes te steunen hebben wij besloten in beweging te komen en geld in te zamelen voor het goede doel Villa Joep”.

 

Kilometerchallange

“De kilometerchallenge ‘loopt’ al erg goed”, constateert Daisy. Diverse medewerkers zijn bezig met het maken van kilometers. De kilometers worden gemaakt met lopen, rennen, skeeleren, fietsen en ja, zelfs ‘te paard’. “Er zijn vier teams, dus er is ook nog enige (interne) concurrentie om het geheel nóg spannender te maken.”


Op 2 september pakte Hans Vos, vrijwilliger bij Villa Joep, op een fraaie nazomerdag zijn motor voor een bezoekje aan ACA Fashion Software. Het werd een mooie rit met een bijzondere ontmoeting. Na het gesprek met Daisy kon hij - bij toeval - nog even kennismaken met Dennis en Vera. “Het zijn absolute kanjers. Na de pech met deze ziekte te zijn geconfronteerd, is alle energie gaan zitten in het bestrijden van neuroblastoom. Vera krijgt alle noodzakelijke behandelingen en gaat er met volle bak tegenaan”, vertelt Hans na zijn bezoek.

 

Wij wensen Vera en iedereen die met het lot van Vera is begaan heel veel sterkte en succes in de strijd tegen neuroblastoom. Villa Joep strijdt met jullie mee! Ook de Villa Joep olifant is momenteel uit logeren bij ACA Fashion Software in Eindhoven. ‘Big Ollie’ noemen ze hem daar.


Volg de actie van de medewerkers van ACA Fashion Software. 

 

ACA komt in beweging