Medewerkers ACA maken kilometers

28 oktober, 2020

Op 22 oktober jl. overhandigde ACA Fasion Software een cheque van meer dan 5.600 euro aan Hans Vos, vrijwilliger bij Villa Joep. Dit bedrag is het resultaat van de sportieve challenge die medewerkers van ACA in de maand september aangingen. Op deze manier zamelden zij geld in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

 

 

Gedurende een maand lieten 23 medewerkers van ACA zich van hun sportiefste kant zien. Er werd veel gewandeld en gefietst, maar ook gesnowboard, geskeelerd en paardgereden. Door deze kilometers te laten sponsoren werd er geld opgehaald voor Stichting Villa Joep. In totaal werden er maar liefst 4.160 kilometers afgelegd.

Overhandiging door Vera

Daarnaast werd er geld opgehaald met de verkoop van de bekende knuffelolifantjes van Villa Joep. Tot slot deed ook het bedrijf een mooie bijdrage, waarmee het eindbedrag bijna werd verdubbeld. De cheque werd in klein coronaproof gezelschap overhandigd door Vera, de dochter van managing director Dennis Coort. Haar diagnose neuroblastoom was de aanleiding voor de ACA-medewerkers om in actie te komen voor Stichting Villa Joep. Tijdens de uitreiking deed Hans Vos een kort woordje over het werk van Villa Joep en over zijn keuze om vrijwilliger te worden. Hans: “Het personeel van ACA werd door Vera en Dennis uitgedaagd om middels een ‘kilometerchallenge’ het onderzoekswerk van stichting Villa Joep te ondersteunen. Elke kilometer sporten zou dus geld opleveren. Die handschoen werd gretig opgepakt, er werden competitieve teams gevormd en na een maand sporten werden er maar liefst 4160,87 kilometers ‘gevreten’. Een fantastisch aantal en daardoor dus ook een geweldig bedrag.”