Kiwanis Barneveld doneert met verkoop van champagne

28 december, 2020

Ieder jaar worden er door KIWANIS acties georganiseerd voor het goede doel. “Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap”, zo verluidt de tekst op de website kiwanis.nl. Daarbij weet de organisatie zich gesteund door lokale afdelingen.

Zo viel bij de afdeling Barneveld het oog op Villa Joep als goede doel. Idee was om met een champagne-actie geld in te zamelen. De Barneveldse afdeling nam daarbij de coördinatie van de actie op zich, met Martijn van Lee als contactpersoon. De actie betrof de verkoop van diverse champagneproducten aan zoveel mogelijk relaties van Kiwanis Barneveld. De actie, die enkele maanden liep, heeft alle verwachtingen overtroffen. Je zou kunnen denken dat er in deze corona-crisistijd mogelijk minder animo zou zijn voor het doneren aan goede doelen, maar niets bleek minder waar. Al halverwege de actie wist Martijn mee te delen dat er al 850 flessen champagne van het gerenommeerde merk Philippe Glavier waren verkocht!
 
Donatie Kiwanis BarneveldDe actie verliep dus zeer voorspoedig en medio december bleek dat er door Kiwanis Barneveld een bedrag van € 10.000 was opgehaald, fantastisch!!! Op 21 december kwam Martijn’s collega Anne-Marie bij Hans Vos langs met een mooie cheque; wat een verrassing! Wij bedanken Stichting Kiwanis voor deze geweldige actie. Het geld wordt helemaal besteed aan onderzoek.