Ruben Nicolai vraagt aandacht voor neuroblastoom, een zeldzame vorm van kanker

13 maart, 2021

In de week van 8 tot en met 14 maart is het de Week van de Zeldzame Kankers. In deze week wordt extra aandacht gevraagd voor patiënten met zeldzame kanker. Onze ambassadeur Ruben Nicolai vraagt extra aandacht voor kinderen met neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker.

 

Volgens Ruben is één ding zeker: “Kinderen horen niet ziek te zijn. Zij moeten spelen, plezier maken en langzaam het leven leren. Niet op zo’n jonge leeftijd al met zo’n heftige ziekte worden geconfronteerd. ”Sámen met Ruben zijn wij er van overtuigd: er mag geen kind meer sterven aan neuroblastoom. 


Alles wat we doen als Stichting Villa Joep draagt bij aan deze doelstelling. Daarbij stellen we het onderzoek naar neuroblastoom centraal zodat we de kans op genezing versnellen én vergroten. Om dit belangrijke wetenschappelijk onderzoek te financieren is veel geld nodig. Villa Joep is hiervoor volledig afhankelijk van donaties. We zijn trots dat we de donateur daarbij de belofte kunnen doen dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom.

 

Ja, ik word donateur!