Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is sinds 2018 ambassadeur van Villa Joep. “De tomeloze inzet van de vrijwilligers sprak me direct aan. Mensen die van aanpakken weten, geen grote ego’s en wars van opsmuk. Gewoon met z'n allen de schouders eronder, daar houd ik van” zegt Ruben over zijn ambassadeurschap.

 

Volgens Ruben is één ding zeker: “Kinderen horen niet ziek te zijn. Zij moeten spelen, plezier maken en langzaam het leven leren. Niet op zo’n jonge leeftijd al met zo’n heftige ziekte worden geconfronteerd.” Ruben is ervan overtuigd dat als er ook maar enige kans is om de kinderen te redden, wij daar met z'n allen achter moeten gaan staan. “Dat ik in alle bescheidenheid daar een steentje aan bij mag dragen, doe ik graag! Wat mij erg aanspreekt is dat veel ouders van patiëntjes Villa Joep ondersteunen. Dat je met je verdriet niet in je eigen bubbel gaat zitten, maar dat je je dan inzet voor anderen: echt petje af!”

 

Biografie Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is bekend als presentator bij RTL. We kennen hem van Ik weet er alles van!, The Masked Singer, Lego Masters, De Erfgenaam, Boulevard en natuurlijk als teamcaptain bij Holland-België.