Skate 4 Villa Joep

Houd je van schaatsen en vind je het leuk om je eigen ‘marathon’ te schaatsen op de IJsbaan in Haarlem? Doe dit dan met en voor Villa Joep en steun het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker! Jong én oud is van harte welkom om op zondag 17 december het afstandsschaatsen te ervaren tijdens de ‘Rondjes voor Villa Joep’.

Rondjes voor Villa Joep

Schaats 25, 50, 100, of 150 rondjes en geniet van de muziek en supporters langs de kant. Kies hierin je eigen uitdaging. Alleen al door meedoen aan het evenement breng je de genezing van neuroblastoom kinderkanker een stap dichterbij.

Schrijf je nu in!

 

Tussen 10:00 en 16:00 uur is de schaatsbaan open om jouw rondjes te kunnen schaatsen. Na binnenkomst bij de IJsbaan Haarlem kun je jouw startticket ophalen bij de stand van Villa Joep. Om 12:00 uur is er een feestelijk moment. Zorg dat je dáár in ieder geval bij bent. 

Heb je jouw uitdaging voltooid? Dan kun je je startbewijs inleveren bij de stand van Villa Joep en ontvang je de unieke Skate 4 Villa Joep-medaille!

Inschrijven en aanmelden

Schrijf je hier in om je startbewijs te reserveren.

Deelname 'Rondjes voor Villa Joep':

  • € 5 (jeugd t/m 15 jaar)
  • € 10 (16 jaar en ouder).

Iedere euro wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. 


Extra sponsorgeld ophalen?

Maak hier je eigen sponsorpagina aan. Zet in je motivatie dat je meedoet met 'Rondjes voor Villa Joep; en maak kans op een originele Villa Joep muts! 

 

Praktische informatie over de Rondjes voor Villa Joep

  • Deelname is exclusief entreekosten voor de IJsbaan (koop hier alvast je entreekaartje) en eventuele schaatshuur. 
  • Kom op tijd want het kan druk zijn bij de schaatsverhuur.
  • Houd rekening met de veiligheidsinstructies van de ijsbaan. Draag een muts, liever nog een helm, en handschoenen zijn verplicht.
  • Supporters mogen gratis mee naar binnen om jou langs de kant aan te moedigen.

 

Weissensee

Het Skate 4 Villa Joep team doet op 23 januari 2024 mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Heb je ook plannen om te gaan, of wil je je graag inzetten voor Villa Joep tijdens een ander schaatsevenement? Maak hier met je team of individueel je eigen sponsorpagina aan of doe een donatie en breng de genezing van neuroblastoom kinderkanker dichterbij. Tot ziens op het ijs!  
 

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar onze vrijwilliger Paulien Eikens (paulieneikens@villajoep.nl).