Villa Joep-events

Help jíj mee geld in te zamelen? Onze vrijwilligers zetten jaarlijks een aantal acties op waar je je bij aan kunt sluiten. 

 

Februari = Villa Joep Taartenmaand

Bak een Villa Joep taart, verkoop deze en doneer (na aftrek van kosten) het bedrag aan Villa Joep. Daarbij doen we de belofte dat iedere euro die wij ontvangen besteed wordt aan het onderzoek naar neuroblastoom. Meer informatie  >

 

555-challenge

De "Run 5, Donate 5, Nominate 5" challenge:

  • 5 kilometer (hard)lopen (fietsen, skeeleren, etc)
  • 5 euro doneren aan een goed doel 
  • 5 anderen nomineren jouw voorbeeld te volgen

Deel via Social Media een foto van jezelf, je prestatie en je donatiebevestiging. Daag vervolgens 5 van je Social Media-vrienden uit jouw voorbeeld te volgen. Via de donatiepagina is doneren super eenvoudig: https://doneer.online/XOLUTXEIDI.

 

Vier-seizoenen wandeling

Samen met c.s. Vitesse Delft en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren we een 4-seizoenenwandeling door Midden Delfland waarbij de opbrengst gaat naar Villa Joep. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse (Henk van Riessenlaan 2, Delft). Per volwassene wordt een bijdrage van € 8,- gevraagd. Kinderen onder de 10 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene gratis mee. Meer informatie  >

   

2021 | Damloop by Night & Dam tot Dam

Sinds een aantal jaar doet Villa Joep met een team zogenaamde 'goede doelen lopers' mee aan de Damloop by Night en de Dam tot Dam. We hopen in 2021 hier weer aan deel te kunnen nemen. Houd onze nieuwsberichten en socials in de gaten!

 

2021 | Mont Ventoux

Villa Joep is in 2021, net als in 2019, één van de lokale goede doelen van Stichting Mont Ventoux. Op donderdag 2 & vrijdag 3 september 2021 kun je de Mont Ventoux beklimmen: lopend, hardlopend of fietsend. Zin in deze uitdaging? Kijk hier voor meer informatie.