Villa Joep-events

Help jíj mee geld in te zamelen? Onze vrijwilligers zetten jaarlijks een aantal acties op waar je je bij aan kunt sluiten. 

 

Vier-seizoenen wandeling

Samen met c.s. Vitesse Delft en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren we een 4-seizoenenwandeling door Midden Delfland waarbij de opbrengst gaat naar Villa Joep. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse (Henk van Riessenlaan 2, Delft). Per volwassene wordt een bijdrage van € 8,- gevraagd. Kinderen onder de 10 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene gratis mee.

Meer informatie  >

   

2022 | Damloop by Night & Dam tot Dam

Sinds een aantal jaar doet Villa Joep met een team zogenaamde 'goede doelen lopers' mee aan de Damloop by Night en de Dam tot Damloop. Loop je mee?

Meer informatie  >

 

 

2022 | Mont Ventoux

Villa Joep is ook in 2022 één van de lokale goede doelen van Stichting Mont Ventoux. Op donderdag 1 en/of vrijdag 2 september 2022 kun je de Mont Ventoux beklimmen: lopend, hardlopend of fietsend. Zin in deze uitdaging? Kijk hier voor meer informatie.