Evelyn Struik

Evelyn Struik is sinds 2017 ambassadeur van Villa Joep. “Ik werd diep geraakt door het verhaal over Joep en de vele andere kinderen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben”, zegt Evelyn over haar ambassadeurschap. “De manier waarop de ouders van Joep de stichting hebben neergezet en zo’n enorme groei hebben weten te realiseren is niet alleen heel bijzonder maar ook inspirerend. Het heeft mij enorm verbaasd dat een stichting als Villa Joep helemaal afhankelijk is van giften.”

 

Evelyn vindt het ongelofelijk en zeer verdrietig dat kinderlevens van giften afhankelijk zijn en dat de overheid zelf geen middelen voor onderzoek ter beschikking stelt. Ze weet zelf hoe het voelt als je je zorgen maakt om de gezondheid van je kind. “De machteloosheid en onzekerheid die je voelt en het moeten wachten op uitslagen is verschrikkelijk. Mijn kinderen zijn, net als bij ieder andere ouder, het allerbelangrijkste in mijn leven. Als het maar goed met hen gaat, is eigenlijk alles goed."

 

Biografie Evelyn Struik

Als presentator is Evelyn Struik te zien bij verschillende programma’s van RTL. Haar eerste programma was Yorin Entertainment. Recent presenteerde Evelyn Eigen Huis & Tuin, TV Makelaar: Mission Impossible en Verminkt.