Villa Joep

Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker

Wij zijn de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom. Als invloedrijke spin-in-het-web verbinden wij families, behandelaars en onderzoekers om er gezamenlijk alles aan te doen om uiteindelijk neuroblastoom te verslaan. Om dat doel te bereiken is nóg meer wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk.

Lees meer over wat Villa Joep doet  >

 

 

taartenactie-2022-banner.jpg

 

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Een dag waarop we aandacht hebben voor de impact van kanker. Juist nu, in deze tijd. Op 15 februari is het Wereldkinderkankerdag. Een dag waarop we extra stilstaan bij kinderen met kanker.

Sámen kunnen we er voor zorgen dat patiëntjes, hun vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en allen die hen lief zijn hoopvol kunnen zijn over hun toekomst. Doe mee met de Villa Joep-Taartenmaand en help zo mee om onderzoeksdoorbraken te blijven realiseren!

Hoe kun je meedoen?  >

 

Jíj maakt het verschil!

Om onderzoek naar neuroblastoom te stimuleren en daarmee de kans op genezing te vergroten is geld nodig. Daarvoor hebben we jouw steun keihard nodig. Help mee en kom in actie!

 

Start direct een actie

Hoe kan ik Villa Joep steunen?

Lever jouw bijdrage

Alle donaties, dus ook die van jou, worden voor 100% geïnvesteerd in het onderzoek naar neuroblastoom.

Word donateur van Villa Joep of steun ons eenmalig.

Doneer nu!