Wandel mee voor Villa Joep

03-09-2018

Hou je van wandelen, ben je een liefhebber van mooie Hollandse landschappen en wil je Villa Joep steunen, dan is dit je kans.

Voetbalclub Vitesse Delft en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert lanceren een bijzonder evenement om geld in te zamelen voor het noodzakelijke onderzoek naar neuroblastoom. Wandel vanaf oktober elk kwartaal mee door het veenweidegebied van Midden-Delfland. De 4-seizoenenwandeling is wel een vierdaagse maar net even anders.

Roep je familie, buurt of collega’s bij elkaar en doe mee. Er is altijd een afstand die jou past. Kies voor 5, 10, 20 of 35 kilometer. In de lente, zomer, herfst en winter loop je dezelfde route en ervaar je de natuur in elk seizoen. 

Vitesse Delft (óók shirtsponsor voor Villa Joep) en Vockestaert steunen de strijd van onze kleine helden en het onderzoek naar neuroblastoom. Er is al veel bereikt en nog heel veel te doen. Doe mee en help in de strijd tegen neuroblastoom.
Voor meer informatie en aanmelding


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.