Mont Ventoux

Villa Joep is ook in 2022 één van de lokale goede doelen van Stichting Groot Verzet Tegen Kanker. Op donderdag 1 en/of vrijdag 2 september 2022 kun je de Mont Ventoux beklimmen: op donderdag 1 september lopend of hardlopend, op vrijdag 2 september fietsend.

 

Waar haal je geld voor op?

Schrijf je je in voor de Mont Ventoux, dan gaat 50% van het door jou opgehaalde sponsorbedrag naar twee onderzoeksdoelen van KWF:

  1. Nationale aanpak zeldzame kanker

  2. De ene mutatie is de andere niet

 

Daarnaast kun je kiezen voor een zogenaamd 'lokaal goed doel'. Villa Joep is één van die lokale goede doelen. Kies je voor Villa Joep, dan gaat 50% van het door jou opgehaalde sponsorbedrag naar Stichting Vrienden van Villa Joep.

 

Onze 'Heldendag'

Het bedrag dat vanuit de Mont Ventoux op rekening komt van onze vrienden-stichting reserveren we voor de 'Heldendag'. We hebben als Villa Joep al jaren de wens een ‘Heldendag’ te organiseren. Tijdens deze dag staan de gezinnen waarvan het kind dat in behandeling is voor neuroblastoom, de survivors van neuroblastoom met hun gezinnen én de gezinnen waarvan een kind is overleden aan neuroblastoom centraal. Het moet een ontspannen dag zijn waarop we toegevoegde waarde kunnen leveren aan bovengenoemden.

 

Bijdrage voor onderzoek

Een heldenactiviteit in de vorm van (hard)lopen en/of (race)fietsen is o.a. onderdeel van deze ‘Heldendag’. Het doel van déze activiteit is om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. De opbrengst van deze activiteit gaat voor 100% naar Stichting Villa Joep en dus naar het onderzoek naar neuroblastoom.

De ‘Heldendag’ heeft als doelstelling elkaar te verbinden, naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en elkaar tot steun te zijn. Een dag waar wetenschap, kliniek, patiënten en ouders bij elkaar komen. Onze ambitie is een jaarlijks terugkerende dag te initiëren, waarmee we uiteindelijk ook het onderzoek naar neuroblastoom blijvend kunnen ondersteunen. 

Jouw bijdrage door de Mont Ventoux te beklimmen geeft ons de kans om deze wens te realiseren.

 

Schrijf je nu in voor de Mont Ventoux