Jeroen Schippers

Actief sinds 2019. Toen zijn we begonnen om geld in te zamelen voor Villa Joep. Vanaf maart 2021 mag ik mij ook echt vrijwilliger van Villa Joep noemen.
Functie Hoofd Families en daarnaast al het ander oppakkend wat voorbij komt.

 

Waarom heb je ervoor gekozen je in te zetten voor Villa Joep?

Na de dood van onze zoon Florian zocht ik naar zingeving. Ik wilde mij gaan inzetten voor meer onderzoek en voor ouders die in dezelfde situatie verzeild raken. In plaats van een eigen iets op te zetten is het dan het sterkst om je aan te sluiten bij een groep als Villa Joep die ook juist dat tot doel heeft.
 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Villa Joep?

Nadat we te horen kregen dat Florian ziek was, kwamen wij al snel in contact met Evelien Huising, destijds vrijwilliger van Villa Joep. Deze gesprekken hebben ons tijdens het verblijf in het ziekenhuis erg geholpen.

 

Waar ben je trots op binnen je activiteiten voor Villa Joep?

Ik vind het mooi dat ik ook mijn vaardigheden in kan zetten binnen Villa Joep en dat deze nuttig zijn. Door mijn functie zie ik veel positieve onderzoeksresultaten voorbij komen maar ook geweldige sponsor acties. Zo zie je dus zowel hoe het geld wordt opgehaald maar ook waaraan het wordt besteed en dus resultaat. Vanuit families zijn we ook meer contact aan het leggen met de andere spelers binnen het Máxima wat zeker onze zaak ten goede komt.

 

Terug naar alle vrijwilligers