Bijzondere gift

30-01-2019

Als de tweejarige Maud in 2012 neuroblastoom krijgt, wordt de stichting Maud voor Leven opgericht om geld op te halen voor de reis- en verblijfskosten voor de immunotherapie in de VS. Helaas mag het niet zo zijn en overlijdt Maud voordat zij met haar ouders en broer en zus naar kan afreizen.

De stichting besluit door te gaan met fondsen werven voor twee belangrijke doelen: het steunen van Villa Joep en het financieel ondersteunen van gezinnen met een kind met kanker.

Sinds 2012 zijn er voor Maud voor Leven vele mooie acties georganiseerd. Mensen hebben zich met ziel en zaligheid ingezet.

Met ingang van vandaag, 1 februari, wordt de stichting opgeheven en worden er twee laatste donaties van elk € 7.077 gedaan aan de Vereniging voor Ouders van een Kind met Kanker (VOKK) en Villa Joep.

 Stichting Maud voor Leven wil graag iedereen bedanken voor hun warme hart, bijdrage en support in de afgelopen jaren! Villa Joep bedankt allen die deze mooi gift mogelijk maakten.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.