Lichte stijging donaties 2018

03-02-2019

De inkomsten van Villa Joep blijven groeien. Eind december stond de teller voor 2018 op €1.253.587. “Een prachtig bedrag om het onderzoek naar neuroblastoom weer extra impulsen te geven”, zegt Arjan Koop, in het bestuur van Villa Joep verantwoordelijk voor de portefeuille Fondsenwerving.

De inkomsten komen uit verschillende hoeken. Vanuit de tientallen acties die spontaan worden georganiseerd en vanuit grotere donaties. “Zo kregen we vanuit een testament een huis in ons bezit. De opbrengst van de verkoop konden we op onze rekening bijschrijven. Wel bijzonder natuurlijk.” In 2018 stegen ook de donaties vanuit derde stichtingen, zoals die van Willemijn’s Wens.

Voor 2019 liggen er gerichte plannen klaar om de groei van de inkomsten voort te zetten. “Om de inzamelingsacties te ondersteunen hebben we een speciaal donatieplatform ontwikkeld, waar organisatoren hun actie kunnen aanmaken en donateurs direct hun geld kunnen storten. Daarnaast richten we onze pijlen extra op het werven van fondsen in de zakelijke markt. We gaan bedrijven interesseren voor steun aan het onderzoek naar neuroblastoom. En dus voor het werk van Villa Joep. We hebben een actieplan ontwikkeld en zijn daarmee inmiddels aan de slag.”

Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.