Donatie Stichting Delano Noah

07-02-2019

Het is 2011 als de dan 9 jarige Delano de diagnose neuroblastoom krijgt. Na zijn reguliere behandeling in Nederland moet Delano voor 6 maanden naar Amerika voor zijn immunotherapie en wordt stichting Delano Noah opgericht. Familie, vrienden, buren, collega’s en vele onbekenden zamelen met man en macht veel geld in zodat de reis- en verblijfkosten bekostigd kunnen worden en het gezin naar Amerika kan.

Nu, in 2019 gaat het goed met Delano! Hij is inmiddels 16 jaar en 5 jaar schoon en maakt zich nu alleen nog druk om de gewone dingen in het leven, zoals het hoort!

Tijdens de Villa Joep familiedag van afgelopen september werden we door het gehele bestuur van de stichting van Delano verrast met een prachtige donatie van maar liefst €73.491!

De stichting Delano Noah lost daarmee zijn belofte in om voor het opheffen van de Stichting het resterende geldbedrag in te zetten voor neuroblastoomonderzoek. En daar is Villa Joep natuurlijk heel dankbaar voor. 

 

Foto: José Donatz Fotografie


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.