€ 71.500 van Stichting Stoere Alexander

07-12-2016

Alexander is een stoer en vrolijk ventje van bijna 2 jaar als hij op 28 mei 2015 de diagnose neuroblastoom kinderkanker krijgt. De wereld staat stil voor zijn ouders en zusjes en voor alle mensen om hen heen, wat een verschrikkelijk nieuws!
Al gauw begint Alexander met zware behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Tegelijkertijd wordt duidelijk dat Alexander na zijn behandeling in Nederland in aanmerking kan komen voor immunotherapie in Philadelphia.
Familie en goede vrienden staan gelijk op en richten stichting stoere Alexander op. Met veel enthousiasme en passie wordt het streefbedrag ruim bereikt.
Wanneer Alexander bezig is met de hoge dosis kuur treden er ernstige complicaties op en tot ieders grote verbazing en verdriet overlijdt Alexander op 5 februari 2016.
De ouders van Alexander, Barbara en Alex en het bestuur van de stichting Cees Bouman, Monique Mauritz en Marcel ten Brinke willen iedereen bedanken die in welke vorm dan ook heeft bijgedragen aan deze grote opbrengst. Ook wensen zij ons veel succes toe met onze activiteiten om geld in te zamelen voor onderzoek naar neuroblastoom en het tot steun zijn van gezinnen die met neuroblastoomkanker te maken krijgen. Zij hopen van ganser harte dat de donatie van 71.500 euro een belangrijke bijdrage levert aan het onderzoek naar neuroblastoom zodat deze ziekte in de toekomst goed te behandelen zal zijn.
Bij Villa Joep zijn wij heel dankbaar maar ook heel stil ……In de decembermaand beseffen wij dat Alexander meer dan ooit gemist wordt door allen die hem lief hadden.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.