Opnieuw 4 seizoenen wandelen voor Villa Joep

07-10-2019

Villa Joep, voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert slaan ook nu weer de handen ineen om de wandelaars in vier opeenvolgende seizoenen kennis te laten maken met de prachtige natuur in Midden-Delfland. Het inschrijfgeld gaat voor 100 procent naar Villa Joep, de stichting die geld inzamelt voor het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Drie afstanden

Elk seizoen wordt een route gelopen van 10, 20 of 25 kilometer. De wandeling van 25 kilometer is nieuw en dat biedt de mogelijkheid om de prachtige Tanthofkade ook in een wandeling op te nemen! Alle routes komen langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D, waar de thee klaarstaat en de kudde kan worden bezocht. .
De wandelingen zijn dit jaar gepland op 13 oktober 2019, 19 januari 2020, 19 april 2020 en 12 juli 2020. Deelnemers kiezen hun dag, maar kunnen ook op alle vier de data deelnemen. Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het (vernieuwde) clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden kan op vockestaert.nl (onder diensten/educatie-recreatie).


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.