NewYorksteppers voor Villa Joep

22-06-2016

De NewYorksteppers en Villa Joep hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens Loop ESMEE* voor Villa Joep. Tijdens deze loop die ter nagedachtenis aan Esmee van der Geer werd gehouden overhandigden de NewYorksteppers een cheque aan Robbert en Yvonne. Toen de steppers uit gestept waren en er een afscheidsfeest avond werd gehouden waarbij de "pot" verdeeld werd onder allerlei doelen die goed zijn mocht Villa Joep opnieuw een cheque ontvangen.
De Steppers zijn uit gestept en de steps waar zoveel kilometers voor het goede doel gestept zijn werden na een ontwerpwedstrijd bij het Grafisch Lyceum tot een waar kunstwerk getransformeerd. Bij de onthulling van de Stepboom op 7 november 2015 werd de Stepboom omgedoopt tot verhalenboom. Ook tijdens die onthulling mocht Villa Joep diverse cheques in ontvangst nemen. Niet alleen van de NewYorksteppers maar ook van ondernemers die meegewerkt hadden aan de totstandkoming van het kunstwerk. 12 april was daar dan het moment dat het kunstwerk in de verlichting gezet werd. Tijdens deze bijzondere avond mocht Villa Joep wederom cheques in ontvangst nemen. Voor dat de verlichting ging branden was er dat zo speciale moment. Leontine ontdekte als eerste dat er een prachtige regenboog verscheen. Heel indrukwekkend.
Na de onthulling van de verlichting zijn er aan de verhalenboom linten met namen bevestigd. Linten met namen die niet vergeten mogen worden en een speciale plaats innemen. De bedoeling is dat er nog vele linten aan de boom geknoopt worden. Linten met mooie gebeurtenissen zoals geboortes van (klein)kinderen.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.