Basisschool De Vuursteen

29-07-2016

Begin 2016 gaf Esther van Santen van Basisschool ‘De Vuursteen’ in Ede aan dat de school graag actie wilde gaan voeren voor een goed doel en dat zij dat graag zouden doen voor de Stichting Villa Joep! Het startsein daarvoor werd gegeven tijdens de presentatie over Villa Joep! en neuroblastoom door ondergetekende voor de 10 klassen van groep 1 t/m groep 8.
Al direct bleek dat alle kinderen zeer gemotiveerd waren om allerlei acties op touw te zetten en daarbij werden ze gesteund door de aanwezigheid van onze grote onweerstaanbare olifant Ollie. Die had het ook al snel naar zijn zin want elk kind, klein of groot, wilde graag met Ollie knuffelen. Hij wilde ook graag een aantal weken blijven logeren.
Op de weekafsluiting 24 juni jl. werd de uitslag van de gehouden acties (hardloopwedstrijd, verkoop van olifantjes, spaarpot etc.). bekend gemaakt. Dankzij de inspanningen van alle kinderen en uiteraard docenten kon een bedrag van ca. € 1.500,-- worden toegezegd. Geweldig. Mede dankzij de inspanningen van De Vuursteen wordt deze ziekte een beetje sneller de wereld uit geholpen.
Daarvoor heel veel dank namens Villa Joep en alle kindjes die aan neuroblastoomkanker lijden!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.