Prachtige gift namens Pareltje Esmee

03-04-2014

Esmee, dochter van Marielle en Chris de Ron hoort in juli 2012 dat ze neuroblastoom heeft. Stadium 4, de ergste vorm. Esmee is dan twee jaar jong.
Maanden van chemo en opnames volgen. Ook helpt de kerk van de familie met oprichten van een stichting 'Pareltje Esmee' om geld in te zamelen voor de vervolgbehandeling in Amerika. Veel donaties volgen en niets lijkt een vertrek naar Amerika in te weg te staan. Financieel dan. Want de chemo's doen hun werk niet goed en de behandeling slaat niet aan. Een voorbereidende chemokuur wordt onderbroken en Esmee overlijdt helaas op 27 april 2013.
De ouders van Esmee hebben Villa Joep een donatie geschonken van € 13.146,20. Die gift hebben we met dubbele gevoelens aangenomen. Natuurlijk zal het geld heel goed besteed worden aan onderzoek, maar liever hadden wij ook gehad dat Esmee naar Amerika had gekund. Lieve familie De Ron, hartelijk dank voor jullie donatie namens jullie Pareltje Esmee.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.