Schenking Super Joeri

12-04-2012

Super Joeri is de heldennaam van Joeri L’abée uit Bavel. Joeri is op 21 juni 2011 op 3-jarige leeftijd aan neuroblastoom overleden. Joeri heeft dapper 6 chemokuren doorstaan en samen met zijn papa, mama en zusje hoopte hij op een behandeling in de Verenigde Staten, in Philadelphia. Er was moed, hoop en heel veel kracht. Samen met een heleboel lieve mensen en sponsoren werd er alvast geld ingezameld voor de reis en het verblijf van het gezin in Amerika. Helaas liep alles anders. Joeri ging snel achteruit en overleed op de eerste dag van de zomer.

Schenking
Maar de strijd van Joeri kan en mag niet voor niets zijn geweest! Joeri’s ouders zetten vol liefde de strijd namens hem voort. Daarom hebben zij besloten om het geld dat voor de Amerikareis was ingezameld te doneren aan Villa Joep. Middels een notariële acte hebben zij vastgelegd dat zij 5 jaar lang 5.000,00 euro per jaar zullen schenken. Dat betekent 25.000,00 euro voor Villa Joep. In overleg met de ouders van Joeri is besloten dat dit geld besteed gaat worden aan het Sequence onderzoek van het AMC. We kunnen hier gerust stellen dat het mede dankzij Joeri is dat dit onderzoek nu concreet gefinancierd wordt.

Held
Het verhaal van Super Joeri inspireert ons om door te gaan met het gevecht tegen neuroblastoom. Joeri zijn verhaal is te lezen op onze heldenpagina. Daar staat tevens een link naar de eigen website van Super Joeri. Super Joeri, wat een HELD!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.