Onze Helden

Onze Joep was een heel bijzonder kind en de inspiratie voor Villa Joep. Ieder kind dat strijdt tegen kanker is zo ontzettend moedig. Het zijn de dapperste kinderen die je in je leven zult tegenkomen. We willen ze graag aan je voorstellen. Ontmoet onze Helden...                 

Joep is de naamgever van Villa Joep. Op 25 november 2002 werd bij hem een neuroblastoom tumor in zijn buik ontdekt. In het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam werd direct gestart met een reeks van zeer zware chemokuren. Na zes maanden van intensieve behandelingen was Joep weer een beetje de oude en hebben we drie heerlijke zomermaanden gehad.

De klap was groot toen op 26 september 2003 weer uitzaaiingen werden ontdekt. Op 21 oktober 2003 is onze Joep toch overleden. Hij werd 4,5 jaar oud. Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas mocht het niet baten.

Daarom hebben wij Joep beloofd het gevecht tegen de ziekte voort te zetten. Wij hebben Villa Joep opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek specifiek gericht op neuroblastoom kinderkanker. Helpt u ons mee? 

Het gevecht van Joep en vele andere kindjes mag en zal niet voor niets zijn!

Leontine en RowaldOp de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.